skip to Main Content

Uw loodgieter in Nederland voor alle problemen

Loodgieter Holland is uw betrouwbare partner dat al jaren actief is in de loodgieter wereld. Van reparaties tot lekkages tot riolering tot CV ketels.  Ons bedrijf heeft zich de afgelopen jaren ingezet bij vele bedrijven en particulieren en krijgen wij dagelijks nieuwe klanten die gebruik maken van onze diensten. Wij bieden u echt vakmanschap en uitstekende kwaliteit. En dat allemaal voor een mooie prijs! Daarnaast zijn wij 24/7 bereikbaar en kan een van onze loodgieters al binnen 10 minuten bij u op de stoep zijn. Onze loodgieters hebben voor elk probleem een passende oplossing. Kunnen wij u verder helpen?

 

Onze voordelen op een rijtje

  • 24/7 beschikbaar
  • Binnen 10 minuten bij u op de stoep
  • Uitstekende kwaliteit
  • Ervaren loodgieters

Onze diensten

Wij van Loodgieter Holland bieden verschillende diensten aan. Heeft u problemen met een lekkage of verstopping in uw bedrijf, badkamer of keuken? Is er iets met uw waterleidingen? Of wilt u uw riolering laten ontstoppen? Onze loodgieters kunnen u hierbij helpen. Daarnaast zijn wij inzetbaar voor uw dakinspectie, dakbedekking om daklekkage te voorkomen. Laat een van onze loodgieters uw CV ketel onderhouden.

Onze nieuwe diensten

Sinds januari 2023 bieden wij drie nieuwe diensten aan: zonnepanelen en warmtepompen installeren en verbouwen van uw badkamer.  Heeft u hulp nodig bij het installeren van zonnepanelen of warmtepompen dan bent u op het goede adres.

Wij zien veel vragen voorbij komen met betrekking tot het verbouwen van een badkamer, vandaar dat wij sinds januari 2023 onze klanten onze nieuwe dienst mogen aanbieden: het helpen met het verbouwen van uw badkamer. Wij kunnen dit telefonisch of op kantoor met u bespreken.

Kortom, Loodgieter Holland heeft u veel te bieden. Neem vandaag nog contact met ons via onderstaande formulier of bel ons op 026-123 45 67.

 

Neem contact met ons op!Onze blogs

Back To Top