skip to Main Content

Loodgieter Janssen: de nauwkeurige en goedkope loodgieter

Wilt u een nauwkeurige en goedkope loodgieter die uw probleem binnen no-time oplost?  Dan bent u bij loodgieter Janssen aan het juiste adres.

Kosten per uur

Bij Loodgieter Janssen kunt u op twee manieren betalen, namelijk per uur of per klus. Als u per uur betaalt, dan hanteren wij een vast tarief van 50 euro per uur. Daarnaast rekenen wij voorrijkosten van 10 cent per kilometer. Heeft u een spoedgeval? Ook dan kunt u Loodgieter Janssen inschakelen, want wij zijn 24 uur per dag beschikbaar. Als u ons met spoed wilt laten komen, dan kost dat 65 euro per uur.

Kosten per klus

Betaalt u liever per klus? Dit is ook mogelijk. Wij kunnen verschillende werkzaamheden verrichten.

Zo repareren wij lekkages. Deze kleine reparaties duren vaak een half uur tot een uur. Het repareren van een lekkage kost€75,-. Verstopte afvoer? Binnen een uur lossen wij van Loodgieter Janssen dit weer op. Het oplossen van een verstopte afvoer kost€90,-. Een verstopt riool kunnen wij ook verhelpen, dit kost €150,- en duurt ongeveer een uur.

Ook installeren wij onder andere waterleidingen en gasleidingen. Het installeren van een gasleiding kost slechts €30 euro. Het aanleggen van een waterleiding is €240,-.

Wilt u verduurzamen door middel van het aanleggen van zonnepanelen of een warmtepomp? Dat kan Loodgieter Janssen ook regelen. Het aanleggen van zonnepanelen kost€5000,- en het aanleggen van een warmtepomp is€10.000,-. Het installeren van zonnepanelen kan al binnen een dag. Het installeren van een warmtepomp duurt 1 tot 5 dagen, afhankelijk van de complexiteit van de situatie.

Heeft u andere werkzaamheden voor ons of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via de contactpagina. Of bel ons op 061234567, ook daar zijn we 24 uur per dag bereikbaar.

Back To Top