skip to Main Content

Loodgieter Jansen heeft veel ervaring en staat direct voor je klaar in Arnhem wanneer jij last hebt van lekkage. Een lekkage kan erg dringend zijn en om zo veel mogelijk schade te beperken is het belangrijk dat je probleem spoedig opgelost wordt. Water kan muren doorweken, laminaat beschadigen of schimmel op je plafond veroorzaken. Voorkom schade en neem zo snel mogelijk contact op met Loodgieter Jansen in Arnhem zodat het lek direct verholpen wordt. 

Het maakt niet uit welke soort lekkage je hebt, onze loodgieter kan elke lekkage oplossen. Zo kunt u een lekkende kraan hebben of een lekkage in uw bad of douche. Om de schade aan je huis te beperken, komt onze Loodgieter Jansen met spoed langs om de lekkage in Arnhem te repareren. Binnen 30 minuten staat hij voor je deur.

Lekkage: wat moet ik doen?

Zodra je weet dat je lekkage hebt, handel dan zo snel mogelijk. Blijf rustig, maar kom wel meteen in actie. Het is belangrijk om schade aan je woning te beperken. Onderzoek eerst de oorzaak van de lekkage, voordat je de lekkage laat repareren. Zonder te weten hoe de lekkage is ontstaan en waar de lekkage vandaan komt, is het bijna onmogelijk de lekkage op te lossen. Hier lees je enkele tips over hoe je kunt handelen in het geval van lekkage:

Hoofdkraan dichtdraaien

Heb je lekkage, maar weet je niet wat de oorzaak is? Draai voor de zekerheid de hoofdkraan dicht. Zo gaat er geen water meer weg als het lek in een waterleiding zit. De hoofdkraan bevindt zich meestal onder de watermeter. De kraan kun je dichtdraaien of je duwt de hendel de andere kant op. 

Controleer oorzaak

Het is meestal niet direct duidelijk waar het lek precies zit. Is er een gesprongen leiding, een kapotte wasmachine of een lekkende kraan, douche of bad? Het probleem zit niet meteen op de plek waar u water ziet druppelen. Controleer daarom altijd even je zichtbare leidingen.

Veeg het water op

Nu de kraan dicht is, is het belangrijk om het water op te vegen. Het is het makkelijkst om hiervoor handdoeken te gebruiken.

Bel Loodgieter Jansen direct

Heb je de oorzaak achterhaald? Aarzel dan niet en neem direct contact op met de loodgieter om onnodige schade aan je woning te beperken. De loodgieter repareert je lekkage heel gericht. Loodgieter Jansen is zeer ervaren en betrouwbaar en levert altijd een goede prijs-kwaliteitverhouding in de omgeving Arnhem. Lees hier ook reviews van eerdere klanten.

Back To Top