skip to Main Content

Wij ontstoppen uw riool vakkundig

Heeft u te maken met een vervelende verstopping? Laat Loodgieter Holland uw toilet, afvoer of riool ontstoppen. Al binnen 24 uur zijn wij ter plaatse om uw probleem te verhelpen.loodgieter holland
Onze professionals zullen eerst op zoek gaan naar de oorzaak van uw verstopping. Een verstopping kan diverse oorzaken hebben. Zo kan het zijn dat uw afvoer verstopt is geraakt door frituurvet of uw wc verstopt is geraakt door maandverband. Is uw riool verstopt, dan kijken wij door middel van een kleine camera waar het probleem zich bevindt. Zo hoeven wij geen onnodig breekwerk bij u thuis te verrichten. Hebben wij de precieze oorzaak gevonden, dan gaan wij actief aan de slag om het probleem te verhelpen.

Waarvoor kunt u bij ons terecht?

Bij Loodgieter Holland kunt u terecht voor uw rioolverstopping of toiletverstopping. Tevens bent u bij ons op de juiste plek voor uw keukenafvoer verstopping of een verstopping van uw vaatwasser. Is uw douche verstopt? Zet onze ervaren vakman in. Ook indien uw regenwaterafvoer verstopt is, verhelpt Loodgieter Holland uw probleem vakkundig en snel! Maak direct een afspraak met onze loodgieter en ontdek onze snelle service!

Back To Top