skip to Main Content

Zet ons in voor uw lekkage

Bij Loodgieter Holland begrijpen wij dat een loodgieter holland voor ontzettend veel ongemak kan zorgen. Heeft u een lekkende kraan? Veel water wordt dan onnodig verspild. Indien u een daklekkage heeft, zorgt dit al gauw voor schimmel en vochtplekken in uw plafond. Dit verhelpen is niet een klus die u zelf moet oppakken, gezien enige ervarenheid wel vereist is. Kies er daarom voor om een ervaren loodgieter in te zetten.

Oorzaken van een lekkage

De meest voorkomende lekkages zijn daklekkages. Vaak ontstaan deze lekkages door scheuren in de asfaltbedekking, de gevolgen van het seizoen of constructiefouten van het gebouw. Ook uw waterleidingen of vloerverwarmingen kunnen een lekkage veroorzaken. Wat de oorzaak ook is, een ervaren loodgieter heeft uw probleem zo vastgesteld en verholpen.

Uw lekkage verhelpen

U kunt een lekkage voorkomen door uw dakgoten en dak goed schoon te houden. Is er sprake van een lek? Zet dan een echte vakman in. Indien u zelf aan de slag gaat, loopt u het risico uw probleem te verergeren, waardoor uw lekkage lastiger te verhelpen is. Loodgieter Holland is u graag van dienst bij het verhelpen van uw lekkage!

Back To Top