skip to Main Content

Probleem met de riolering? Of wilt u duurzamer wonen in uw woning in omgeving Arnhem? Dan bent u aan het juist adres! Bij Loodgieter Janssen wordt gewerkt met hoogwaardig en gespecialiseerd materieel. Voor een scherpe prijs en uitstekende kwaliteit biedt Loodgieter Janssen verschillende diensten aan.

Loodgieter Janssen in omgeving Arnhem zorgt er bij iedere klus voor dat uw wensen zo volledig mogelijk zullen worden afgestemd op de werkzaamheden. Dat betekent dat alles naar uw eisen, wensen en ideeën zal voldoen met een bijbehorend passend advies voor uw ruimte in Arnhem. De adviezen kunnen de aanschaf van een nieuwe installatie betreffen, maar ook een periodieke onderhoudsklus of een reparatie aan een installatie.

Geavanceerde apparatuur en een ruime kennis

Zodra u akkoord bent met het voorstel dat onze loodgieter heeft gedaan, gaan wij desgewenst direct bij u in Arnhem aan de slag. Met geavanceerde apparatuur en een ruime kennis, is vrijwel iedere klus snel door onze loodgieter geklaard. Onze ambachtelijke werkwijze in combinatie met innovatieve oplossingen, zorgt er keer op keer voor dat onze klanten in Arnhem en omstreken tevreden zijn.

 

Riool ontstoppen

Janssen is gespecialiseerd in ontstoppingsdiensten, denk hierbij aan riool, wasbak, regenpijp, vaatwasser, gootsteen, afvoer en toilet. 

Rioleringsinspectie

Indien er een nare lucht in uw woning hangt bieden wij ook de mogelijkheid om uw riolering vakkundig te laten onderzoeken en het probleem te verhelpen.

Zonnepanelen & warmtepomp

Laat uw woning op een duurzame manier verwarmen door middel van zonnepanelen of een warmtepomp. 

Wat anderen over ons zeggen

Super goed geholpen

Patricia | 11-04-2024

Ik had een probleem met mijn badkraan en had met spoed een loodgieter nodig omdat het heel erg lekte. Het was al bijna 6 uur en spannend of ik nog een loodgieter zou vinden. Ik belde Loodgieter.nl en werd super goed en vriendelijk geholpen. Dezelfde avond kon er nog een loodgieter komen die me heel goed heeft geholpen. Heel blij mee en zeker 5 sterren waard!

Zeer vakbekwaam

Henk | 12-03-2024

Ten eerste zeer vakbekwaam personeel die precies weten wat ze doen en zeker niet proberen om je een poot uit te draaien voor het werk wat ie verricht heeft deed ie maar een uur en een kwartier dus de kosten vielen gelukkig mee . Ik zeg een aanrader voor de geen die een loodgieter zoekt.

Top ervaring!

Frans | 12-03-2024

Super goed bedrijf dat zowaar nog op zeer korte termijn een loodgieter voor je kan regelen (in dit geval voor wat defecten aan wc’s) en dan krijg je nog een heel goede ook (in dit geval Yassim van Arbax loodgieters). De communicatie is vriendelijk en volledig, met duidelijke info per telefoon en mail. De prijzen zijn alleszins redelijk en staan vast, dus geen reden voor gezeur achteraf. Ook de garantie is goed geregeld. Kortom, een top bedrijf, 100% aanbevelenswaardig.

Neem contact op

 Back To Top