skip to Main Content
Ontstoppingsdienst Voor Lichte Of Zware Ontstopping

Ontstoppingsdienst voor lichte of zware ontstopping

Verstopping voorkomen is beter dan genezen

Heeft u weleens een kleine of grote(re) rioolverstopping (gehad) onder of bij uw woning? Dan weet u dat een rioolverstopping één van de grootste ergernissen vormt onder huizenbezitters. Dat heeft uiteraard te maken met de vreselijke stank die dat kan veroorzaken en dat u uw toilet, douche en gootsteen niet meer kunt gebruiken. Maar vooral ook doordat de kosten voor de diensten van een ontstoppingsdienst nooit gelegen komen. Lees hier waarom verstopping beter voorkomen kan worden dan een ontstoppingsdienst voor lichte of zware ontstopping te moeten inschakelen.

Riool doorspuiten ter voorkoming van verstoppingen

Met spoed een ontstoppingsdienst voor lichte of zware ontstopping inschakelen is voor niemand leuk. Maar u kunt natuurlijk wel preventief de hulp van een rioolservice inroepen voor het laten doorspuiten van het riool om mogelijke rioolproblemen voor te zijn. Een riool doorspuiten gebeurt onder zeer hoge druk. Uw afvoer en riool worden helemaal schoongespoeld. Het is dus aan te raden om uw riool niet alleen bij een verstopping te laten doorspuiten. U kunt dat ook periodiek laten doen. Uiteraard is er nog een mogelijkheid om de kans op een verstopt riool te beperken.

Restafval buiten de afvoer houden

Het is ook raadzaam om restafval niet in de afvoer te laten terechtkomen. Als u niets doet, verdwijnt er ongemerkt veel door het afvoerputje. Plaats daarom bijvoorbeeld een zeefje in de afvoer van uw gootsteen om etensresten tegen te houden tijdens het afwassen, leg een bladvanger over uw regenpijp in de dakgoot, zodat bladeren niet in de afvoer wegstromen en gebruik in het toilet zo weinig mogelijk toiletpapier dat opstoppingen kan veroorzaken.

24/7 bereikbaar

Heeft u ondanks al uw voorzorgsmaatregelen onverhoopt toch de hulp nodig van de Ontstoppingsdienst in Kapelle?
Weet dan dat die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Zo is er altijd snel iemand bij u op locatie om uw rioolprobleem te beoordelen en te verhelpen.

Uiteraard kunt u ook met ons contact opnemen. Dan wordt alles voor u geregeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top