skip to Main Content
Voorkom Schade Aan Je Muur Met Een Lekdetectie Haarlem!

Voorkom schade aan je muur met een lekdetectie Haarlem!

Een lekkage komt altijd uit een onverwachte hoek. Een lekkage is dan ook altijd een vervelend probleem om te hebben. Het is bij een lekkage ook altijd van belang dat je deze snel oplost. Deze kan anders veel schade veroorzaken die compleet te voorkomen was. Wat nog vervelender is is als je niet eens weet waar de lekkage vandaan komt. De lekkage kan dan evenveel schade aanrichten, maar je kunt niet de loodgieter bellen om deze op te lossen aangezien je niet weet waar deze is. Gelukkig is er zelfs dan een oplossing. Je kunt een lekdetectie Haarlem uit laten voeren. Zo wordt de lekkage opgespoord zonder de schade aan de woning te vergroten. 

lekdetectie Haarlem

Hoe werkt een lekdetectie?

Bij een lekdetectie wordt de lek gedetecteerd. Dit is ook wel logisch uit de naam te halen. Dit betekent waarschijnlijk niet veel voor jou. In de praktijk betekent dit dat er specialisten met speciaal apparatuur lek proberen te vinden met zo min mogelijk extra schade aan de woning. Veel leidingen zitten achter de muur of onder de vloer, waardoor het soms moeilijk kan zijn om de lek op te sporen. Hierdoor speelt het speciale apparatuur een belangrijke rol. Als de locatie van een lekkage niet duidelijk is kan het dus erg van belang zijn om een lekdetectie in te schakelen. 

Het speciale apparatuur

Om breekwerk te voorkomen bij een lekdetectie Haarlem wordt er speciaal apparatuur gebruikt om de lekkage te vinden. Er zijn veel verschillende apparaten hiervoor en deze hebben allemaal andere voordelen en daardoor situaties waar ze het beste toe te passen zijn. Endoscopie wordt dus op andere plekken toegepast dan een infrarood camera. Wel hebben allebei deze apparaten het voordeel dat een geen breekwerk nodig is. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top