skip to Main Content
Wanneer Heeft U Met Spoed Een Loodgieter Nodig?

Wanneer heeft u met spoed een loodgieter nodig?

Niet elk ongemak is een spoedgeval

U heeft een lekkage? Dat is vervelend! Om geld voor een loodgieter te besparen kunt u proberen om eerst zelf het probleem op te lossen. Afvoer verstopt? Met een goede ontstopper kunt u de afvoer weer vrij krijgen. Wanneer u vermoedt dat u een lekkage heeft dan kunt u het beste direct hoofdwaterkraan dichtdraaien. Maar dit soort zaken wijzen er wel op dat u binnenkort een loodgieter moet inschakelen om die problemen te verhelpen. Want voordat u het weet is er ineens spoed bij. In welke gevallen belt u met spoed een loodgieter?

Werkzaamheden van de loodgieter

U kunt een loodgieter voor verschillende klussen en reparaties inhuren. Zij zijn opgeleid om u te helpen bij het onderhouden en repareren van installaties. Verder helpen zij u graag met het bestuderen van werktekeningen, productinformatie en voorschriften om zo de werkzaamheden uit te voeren met de juiste gereedschappen en verbindingsonderdelen. Loodgieters controleren uw huis ook op mogelijke toekomstige lekkages en corrigeren de gemaakte fouten. Ook kunnen zij leidingen meten, snijden en buigen om ze op de juiste hoek te installeren of te monteren met behulp van (elektrische) apparaten.

Spoedhulp van de loodgieter

In welke gevallen belt u een loodgieter voor spoedhulp? We hebben een aantal situaties voor u op een rijtje gezet waarvoor de hulp van een loodgieter snel vereist is:

  • Water lekkages herstellen en leidingen vervangen
  • Vervangen van slecht werkende of verkalkte kranen
  • Wc die blijft lopen
  • Problemen met warm water of weinig druk verhelpen
  • Elektrische waterverwarmer of boiler ontkalken en herstellen
  • De verstopte afvoeren van wasbak, badkamer, keuken ontstoppen
  • Herstellen van slechte, verzakte of kapotte rioolleidingen
  • Onderhoud, herstelling sanitaire leidingen, cv-ketels, boilers en expansievaten
  • Herstellen en ontkalken van gas- en elektrische boilers

Als u in bovenstaande gevallen niet een loodgieter met spoed belt, zijn de gevolgen en de schadeposten – financieel en materieel – niet te overzien.

Bekijk op deze pagina wat een loodgieter allemaal voor u kan betekenen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top