skip to Main Content
Ontstoppingsdienst Rotterdam

Ontstoppingsdienst Rotterdam

Doorspoelen: duidelijke afspraken maken

Een ontstopping in uw wc is heel vervelend, zeker wanneer u maar één wc in uw huis heeft. Het is altijd van groot belang dat u in de gaten houdt wat er allemaal in de wc gegooid wordt. Wijs uw gezin erop dat alleen wc-papier geschikt is om door te spoelen. Washandjes en tennisballen (dat gebeurt soms echt) verstoppen de wc onmiddellijk. Zelf het voorwerp eruit halen kan lastig zijn. Hiervoor heeft u de ontstoppingsdienst nodig, die met u meekijkt en de verstopping weg haalt. In dit blog vertellen wij u graag meer over ontstoppingen in Rotterdam.

De “plopper” voor simpele blokkades

Het meeste gereedschap waar u de wc mee kan ontstoppen haalt u bij de bekende doe-het-zelf zaken. De rubberen ontstopper is een bekend gereedschap dat het vaakst wordt gebruikt. Dit gereedschap staat ook wel bekend als de “plopper”. U kunt de plopper gebruiken voor eenvoudige blokkades in gootstenen, douches, wc’s en baden.

Diepere verstoppingen

Wanneer de verstopping dieper in de leiding zit, dan kan de plopper niet genoeg zijn om de blokkade op te heffen. Voor dit soort problemen heeft u een ontstoppingsveer nodig. Omdat u dit soort gereedschap niet vaak nodig heeft, kunt u dit ook huren. Bij het huren kunt u vragen naar de meest geschikte gereedschappen. Wanneer de verstopping nog dieper in de afvoerpijp zit, dan kunt u ook nog gebruik maken van de bekende middelen zoals azijn, baking soda en kant-en-klaar ontstoppingsmiddel.

De echte vakman schiet te hulp

Voorwerpen zoals een tennisbal of een washand kunnen vaak alleen verwijderd worden met de hulp van de echte vakmensen van een ontstoppingsdienst. Wees van tevoren zo gedetailleerd mogelijk over het probleem, zodat de loodgieter met de juiste gereedschappen uw wc kan komen ontstoppen. Heeft u zelf ervaring met een goede loodgieter of een gek verhaal over een verstopte leiding? Vertel het ons in dit contactformulier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top